top-img-all-01-logo

Pogoji uporabe

Spletne strani studiotanti.com so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Vsebina spletnega mesta je zgolj informativne narave, uporaba spletnega mesta je na lastno odgovornost. Nataša Lombar Peternel s.p. (v nadaljevanju Studio Tanti), ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako Studio Tanti ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, Studio Tanti ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Vsa besedila, energijske slike, energijske voščilnice, energijske kartice in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani studiotanti.com, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja Studia Tanti, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Varstvo zasebnosti

Zagotavljamo vam varstvo vaših osebnih podatkov, ki nam jih boste posredovali pri prijavi na E-novice in povpraševanju preko spletnega obrazca.

Studio Tanti se zavezuje, da bo v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov, varovala zaupane osebne podatke, in jih ne bo posredovala, posodila ali prodala tretjim osebam. Studio Tanti si pridružuje pravico obdelovanja osebnih podatkov za osebne namene vzorčenja, nagradnih iger, statistične obdelave podatkov, pošiljanja drugega gradiva ter za obveščanje o novostih ali akcijah, nikakor pa za posredovanje informacij tretjim osebam brez privolitve posameznika. Registrirani uporabnik lahko od Studia Tanti kadarkoli zahteva prenehanje pošiljanja oglasnega gradiva, tako da to sporoči na fizični ali elektronski naslov podjetja oz. izpolni obrazec za ODJAVO ».

 

Knjiga gostov

Povejte nam vaše mnenje, kritike, pohvale, ...

Vpis v knjigo »

Darilni bon

Ste brez ideje za darilo?
Podarite darilni bon za razvajanje!

Več »

Pridružite se mi

Prijava na e-novice:

Želite prejemati obvestila in novice o novostih, akcijah, razstavah, ...
Kliknite tukaj »

Studio Tanti:

Nataša Lombar Peternel s.p.
Žabnica 47
4209 Žabnica

Telefon: 041 811 551

E-pošta: studio.tanti@gmail.com

Delovni čas:

pon. do pet:   8-21h Po naročilu
sobota:   Po dogovoru
ned., prazniki:   Zaprto