klasicne-energijske-masaze-tanti-01-logo

Energijske masaže TANTI

energijske-masaze-tantiVsakogar od nas obnaša določena energija in od te energije so odvisni naši rezultati. Utrujenost, živčnost, jeza, žalost, obup, brezizhodna situacija, bolezen, problemi v partnerstvu, slabo finančno stanje ... - vse to so rezultati negativne energije. Kako izboljšati svojo energijo in s tem svoje življenje?

Masaža je eden izmed pripomočkov za regeneracijo energije. Po navadi si jo privoščimo, ko nas kaj boli, ko smo utrujeni ali pa potrebujemo urico za "off"; torej jo potrebujemo, ko smo pod vplivom stare energije, katero želimo izboljšati.

Energijska masaža Tanti

Vsebuje sproščanje, meditacijo in masažo v posebnem pretoku energije. Masiranec se popolnoma sprosti, spusti staro, poškodovano energijo in jo zamenja za novo, svežo, kreativno. Bistvo energijske masaže ni v tehniki prijemov in načinu masiranja, ampak v sproščanju, povezovanju z ekstra energijo in menjavi stare energije za novo. Gre za energijski tuš, s katerim odplavimo staro, negativno energijo. Rezultat je popolna sprostitev, regeneracija energije, odpravljanje blokad in spremenjeno počutje.

*60 min-60 eur
*30 min-35 eur

 

Energijska masaža z vročimi kristali

Vsebuje sproščanje, masažo v posebnem pretoku energije, polaganje in masaža z vročimi kristali. Masiranec se popolnoma sprosti, spusti staro, poškodovano energijo in jo zamenja za novo, čisto. Rezultat je popolna sprostitev, regeneracija energije, odpravljanje blokad in spremenjeno počutje.
*60 min-60 eur
*30 min-35 eur
*redne masaže 30 min: 30 eur

Popolna zvočna sprostitev s tibetanskimi posodami


Uživanje ob zvokih tibetanskih posod in koshi zvončkov.

Pri zvočni masaži pojoče posode igramo na telesu in v avričnem polju. Še posebej blagodejno je, ko s pojočimi posodami med igranjem drsimo po telesu. Od mesta, kjer je posoda na telesu položena in igrana, se širijo vibracije (katere ne le slišimo, pač pa jih fizično doživljamo) v globino telesa. Kot reka potujejo po meridijanih- telesnih energijskih poteh, ter prežamejo notranje organe. Celice telesa se preporajajo v vibracijsko-zvočnem polju harmonije. Zato bi lahko imenovali zvočno masažo tudi celična masaža. Rezultat je popolna sprostitev, notranji mir in ravnovesje.

*50 min-50 eur
*30 min-30 eurTanti energijska masaža z zvočno sprostitvijo- kombinacija zvočne in energijske masažeVsebuje sproščanje, zvočno masažo s tibetanskimi posodami in koshi zvončki, ter masažo v posebnem pretoku energije. Rezultat je popolna sprostitev, regeneracija energije, odpravljanje blokad, notranji mir in ravnovesje.

*75 min-70 eur
*40 min-45 eur
*Paket treh 75 minutnih masaž je 180 eur.
*Paket treh 40 minutnih masaž je 105 eur.

 

 

"Masaža telesa ima toliko pozitivnih učinkov na telo, da bi jo zdravniki morali predpisovati na recept. A Natašina energetska masaža je še enkrat več. Masaža in odprava podzavestnih blokad v enem. Ko se odločiš, da želiš odstraniti, kar te moti okoli sebe, torej se odločiš spremeniti sebe, je uspeh 100% zagotovljen." 

Več mnenj iz knjige gostov »

 

Knjiga gostov

Povejte nam vaše mnenje, kritike, pohvale, ...

Vpis v knjigo »

Darilni bon

Ste brez ideje za darilo?
Podarite darilni bon za razvajanje!

Več »

Pridružite se mi

Prijava na e-novice:

Želite prejemati obvestila in novice o novostih, akcijah, razstavah, ...
Kliknite tukaj »

Studio Tanti:

Nataša Lombar Peternel s.p.
Žabnica 47
4209 Žabnica

Telefon: 041 811 551

E-pošta: studio.tanti@gmail.com

Delovni čas:

pon. do pet:   8-21h Po naročilu
sobota:   Po dogovoru
ned., prazniki:   Zaprto