nega-obraza-rok-nog-01-logo

Nega obraza

nega-obrazaNega obraza

Celovita nega obraza zajema temeljito površinsko in globinsko čiščenje, piling, segrevanje s paro, nanos seruma ter hranilno masko glede na tip in zahtevo kože. V nego obraza je vključeno tudi oblikovanje obrvi ter masaža obraza, vratu in dekolteja, s katero pospešimo prekrvavitev in izboljšamo počutje. Pri negi uporabljamo kozmetično kolekcijo Afrodita.

90 min- 55 eur

Delna nega obraza

Pri delni negi obraza, lahko izberete nego brez globinskega čiščenja ali brez masaže. Vse ostalo je popolnoma enako tretmaju celovite nege obraza. (-5eur)

Zlata nega obraza

Piling, 30 minutna masaža obraza z oljem šipka in delci 24karatnega zlata, ter vlažilna maska- popolna regeneracija obraza. 60 min- 45 eur. 

Regenerativna nega obraza

Piling, 25 minutna masaža obraza, ter regenerativna maska- popolna regeneracija obraza. 50 min- 40 eur.

 

Regenerativna nega obraza s hyaluronom

Piling, 25 minutna masaža obraza in maska, serum in krema s hyaluronom, koencimom Q10 in aloe vero- popolna nega obraza, ki navlaži, nahrani, zaščiti,pomirja in regenerira. 50 min- 45 eur. V ponudbi je tudi linija za nego doma: čistilni gel, maska, serum in krema.

Nega obraza z vinoterapijo

V grozdju in vinu se skriva ključ do večne mladosti, saj vsebujeta veliko sestavin in koži koristnih substanc, kot so: vitamini, minerali, polifenoli in sadne kisline, ki se učinkovito zoperstavljajo znakom staranja z enkratnim učinkom glajenja gub. Nega obraza z vinoterapijo zajema formulo kozmetičnih izdelkov v obliki seruma, masažne kreme in dveh mask. 75 min- 50 eur

Individualna nega obraza

Celovita nega obraza z uporabo intenzivnega seruma in maske, ki je prilagojena posameznemu tipu in zahtevam kože. 100 min-60 eur

Čiščenje najstniške kože

Je prirejeno individualnim potrebam mlade kože. Pri tem tretmaju, se uporablja posebna kozmetična kolekcija Afrodita, ki predvsem blagodejno vpliva na mlado, najstniško kožo. 65 min- 40 eur

Masaža obraza in lasišča

Poudarek je na popolni sprostitvi obraznih mišic. Z masiranjem čela, lic in lasišča, sprostimo tudi oči, ustnice ter vas popeljemo v stanje brez misli. Masaža vpliva zelo blagodejno in sproščujoče. 20 min-20 eur

Oblikovanje obrvi 

oblikovanje: 10 eur
korektura: 6 eur

Barvanje trepalnic in obrvi

Za dolgotrajno poudarjen izgled trepalnic in obrvi.

Kodranje trepalnic

Priporočljivo za vse, ki imate majhne oči ali kratke trepalnice oz. se preprosto želite znebiti vsakodnevnega oblikovanja trepalnic. Z trajnim kodranjem trepalnic boste poudarili svoje oči za vsaj 6-8 tednov.

Ličenje

Opravljamo svečano ličenje za priložnosti porok, maturantskih plesov, valet, ... Naredite še večji vtis in ob posebnih priložnostih izstopajte s profesionalnim Make up-om.

 

"Tanti zna poskrbeti tako za zunanjo lepoto, kot tudi za notranji mir! Depilacija, pedikura, nega rok, čiščenje in nega obraza, masaža hrbta med nosečnostjo, refleksna masaža stopal, ki mi je čudežno uredila prebavo..., pa seveda energijske masaže. Všeč mi je predvsem energijska masaža obraza z vinsko kremo, po kateri sem kot prerojena ..." 

Več mnenj iz knjige gostov »

 

Knjiga gostov

Povejte nam vaše mnenje, kritike, pohvale, ...

Vpis v knjigo »

Darilni bon

Ste brez ideje za darilo?
Podarite darilni bon za razvajanje!

Več »

Pridružite se mi

Prijava na e-novice:

Želite prejemati obvestila in novice o novostih, akcijah, razstavah, ...
Kliknite tukaj »

Studio Tanti:

Nataša Lombar Peternel s.p.
Žabnica 47
4209 Žabnica

Telefon: 041 811 551

E-pošta: studio.tanti@gmail.com

Delovni čas:

pon. do pet:   8-21h Po naročilu
sobota:   Po dogovoru
ned., prazniki:   Zaprto