Energijski program-01-logo

Energijske slike Tanti

energijske-slike-tantiVse energijske slike Tanti si lahko ogledate na strani facebook Studio Tanti/slike.

Energijske slike so narejene v povezavi s pozitivno energijo in niso običajna umetniška dela. Vsaka slika posebej ima v sebi močno, podporno pozitivno sporočilo, ki ga oddaja in vpliva na naše zaznavanje in dobro počutje. Vibracija energijskih slik vnaša v prostor pozitivno energijo, ta pa neposredno vpliva na ljudi, ki se v tem prostoru nahajajo, jim prinaša mir, sproščenost in pozitivno razmišljanje.

Slike nastajajo v mirnem okolju - v ateljeju ali v naravi. Pri tem je najbolj pomembno, da je slikar miren in sproščen. Umetnik, ki sliko slika, ne ve, kakšna bo nastala, temveč se popolnoma prepusti pozitivnemu ustvarjanju. Prav tako se ne vpleta v barve, tehniko in linije, temveč se prepusti trenutnim občutkom.

Vsaka slika ima svojo sporočilnost. Zanimivo je, da velikokrat najdemo v sliki podobe, ki se navezujejo na sporočilo slike, čeprav ni bil namen slikarja, da bi to upodobil. Tako na primer v slikah podpornih partnerstvu in ljubezni, najdemo motive, kot so srčki, labodi, tudi štorklje in ustnice; v slikah, ki predstavljajo notranji mir, pa so naslikani golobi, labodi in angeli...

Ogled in nakup energijskih slik je možen v Studiu Tanti, za vse ostale informacije pa me prosim kontaktirajte preko tel. 041 811 551 ali e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

"Navdihujoča razstava, polna pozitivnih energij. Želim ti, da bi se energija, ki se pretaka v tvojih navdihih, pretakala skozi srca vseh, ki jih srečaš na poti. Da bi čimvečim pomagala odpirati blokade in jih ozaveščati, kdo smo v našem bistvu. Vse lepo ..." 

Več mnenj iz knjige gostov »

 

Knjiga gostov

Povejte nam vaše mnenje, kritike, pohvale, ...

Vpis v knjigo »

Darilni bon

Ste brez ideje za darilo?
Podarite darilni bon za razvajanje!

Več »

Pridružite se mi

Prijava na e-novice:

Želite prejemati obvestila in novice o novostih, akcijah, razstavah, ...
Kliknite tukaj »

Studio Tanti:

Nataša Lombar Peternel s.p.
Žabnica 47
4209 Žabnica

Telefon: 041 811 551

E-pošta: studio.tanti@gmail.com

Delovni čas:

pon. do pet:   8-21h Po naročilu
sobota:   Po dogovoru
ned., prazniki:   Zaprto